Verzending van uw bestelling

Verzending

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is? Binnen 3 werkdagen bezorgen wij uw bestelling (uitgezonderd de Eilanden), mocht het anders zijn dan informeren wij u. Als DakisolatieTotaal.nl een product niet kan leveren, dan informeren wij u zo spoedig mogelijk. Desgewenst crediteren wij het volledige bedrag.

Levering

Product   Levering in land(en)   Aantal werkdagen
Isolatie Materialen   Nederland   binnen 3 werkdagen
         


* Levertijd heeft te maken met de route die de vervoerder 1x per week door Nederland doet. Hierdoor kan een langere levertijd ontstaan afhankelijk van de besteldag. 

Hoe komt mijn bestelling aan?

Wij werken met externe transporteurs; een pakketdienst en voor pallettransport een vrachtbedrijf. De bestelling zal tot de voordeur /oprit geleverd worden.

Voor pallettransport geldt, dat uw order met een vrachtwagen wordt gebracht. De grootte van deze vrachtwagen is afhankelijk van de hoeveelheid die onze transporteur die dag op zijn route moet afleveren. Als u een relatief kleine order bestelt, kan het dus toch zijn dat er een 18 meter vrachtwagen komt. Daarom is het belangrijk dat uw straat of wijk altijd goed bereikbaar is voor deze grote vrachtwagens. Twijfelt u of heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Wanneer het afleveradres gelegen is in een “zero emissie zone” verzoeken wij u dringend dit vooraf aan ons te melden, zodat wij tijdig een oplossing hiervoor kunnen zoeken.

U ontvangt altijd uiterlijk 1 werkdag voor levering bericht, op welke dag de levering zal plaatsvinden. Wij verzoeken u op de dag van levering telefonisch bereikbaar te zijn voor eventuele vragen van de chauffeur.

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?
De standaard procedure is als volgt:Pallet levering (>50 kg) kunnen we in overleg met u door derden laten onderteken (bijv. buren). Indien bij een Pallet levering (> 50 kg) op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangst documenten te ondertekenen, nemen wij de levering retour. Deze wordt in overleg met u opnieuw aangeboden tegen meerkosten van het transport.

Dien ik bezorgkosten te betalen binnen Nederland?

  • Standaard verzendkosten binnen Nederland voor pakketpost € 17,50
  • Bulk (isolatie) transport € 50,-
  • Bestellingen boven € 500,-, gratis levering

Voor de waddeneilanden zijn wij genoodzaakt om eilandtoeslag te berekenen.

Toch nog vragen? 
U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08.30 en 17.00 uur op tel: 088 0306 290. Ook kunt u een berichtje achterlaten op onze website. Wij beantwoorden al uw vragen en opmerkingen op een vakkundige wijze.